måndag 22 november 2010

Fösta avåkningen rätt ner i diket..=O)

God förmiddag alla min läsare..=O)
Har inte kunnat blogga i helgen efters min dator har pajjat m ja kommer md lite uppdatering om vad som har hänt i helgen..=O)
I fredags så kom juh vet ut till stallet å skulle kolla på Corre å hon kom ut m som tur va så va dt juh inte ledbandet som vi trodde utan dt va en hovböld,så han fick gips på hoven å blev så fin så fin..=O)
Niccos ben tog hon dom sista sårskorporna på så imorn får plutten gå ut i sin lilla hage igen efter 3 veckors boxvila..=O)
Så imorn kommer han nog att bli jäätte glad..=O)
I Lördags så va vi på IKEA å hos mor å far å hälsade på för mamma fyllde år i Fredags..
Jörgen å Kerstin hjälpte oss md våra hästar hela dan,ett stort TACK för hjälpen..=O)
Å igår Söndag så städade ja å tvättade innan vi åkte ut till stallet..
När vi skulle åka hem från stallet så körde vi ner i diket precis vid stallet för på stallplanen va dt så halt så när Hjärtat skulle svänga ut på vägen så svängde inte fyrhjulingen utan den körde rätt fram istället å rätt ner i diket,hahahaha..=O)
Dt vart ingen skada på varken oss lr den som tur va m dt va lite otäckt när man bara såg att dt gick framåt.så ja tänkte hoppa av m kom snabbt på att ja inte kunde göra dt så ja klamra mig fast vid hjärtat istället m efteråt så garva ja massor,haha..=O)
Å nu sitter ja här på jobbet som vanligt..
Ikväll har vi kvällen i stallet m måste åka upp rätt skapligt för att minska på gubbens sjukhage efters han ska gå i en liten hage..=O)
Nä nu ska ja gå ut i snön lite å ta lite luft m vi hörs imorn igen..
Hare gött nu i dt fina vädret..=O)
Love/Jennie

1 kommentar:

  1. ha ha ha... vad skönt att ni fick vara dom första, he he.. förra året så var jag först och förra vintern så låg jag 4 gånger i diket på ramstorps vägen, men iår ska det bli 0.. ha ha 1-0 till er.. bra att det gick bra med er o fyrhjulingen

    SvaraRadera